);
This tour has expired

Teemabaarikierros: Strange World of Theme Bars

Kesto:
18-21
Liikkuminen:
Kävely
SKU:
TB
Ryhmän koko:
min. 4/ max. 15

22,00 

Hinta: 22 €/ henkilö. Osta lippusi ennakkoon.

Kesto: Noin 3 tuntia.

Osallistujamäärä: Min. 4 henkilöä/ max. 15 henkilöä.

Ota mukaan: Kuvallinen henkilötodistus ja säänmukaiset vaatteet ja jalkineet. Muista, että Helsingissä tuulee melkein aina!

Lähtöpaikka: Lippakioski, Runeberginkatu 43, Töölö

Tämä kierros pidetään suomeksi.

Lähtö:
tuotetunnus (SKU) TB Osastot: ,

Kuvaus

Kypsyttääkö sama vanha kulmakuppila, mutta et tiedä, minne muualle sitä suuntaisi drinksulle? Tutustu Helsingin teemabaareihin opastetulla baarikierroksella!

Strange World of Theme Bars. Photo: Alexander Popkov.

Baarikierroksemme Strange World of Theme Bars tempaa sinut itämaisista tunnelmista avantgardistisiin maailmoihin. Näet yhden illan aikana kirjavan kattauksen teemabaareja – hauskoja ja hulluttelevia, värikkäitä ja räväköitä.

Baarit sijaitsevat Helsingin keskustan alueella, ja kävelyreitille tulee mittaa noin kolme kilometriä. Mutta ei huolta! Kierros on palasteltu juuri sopivasti niin, ettei suu ehdi kuivua tai vilu iskeä. Oppaan tarinoiden kyytipojaksi tarjolla on erikoistarjouksia iloisille baarihyppelijöille.

Huomaathan, että Strange World of Theme Bars -kävelykierrokselle voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilötodistuksen, jonka opas tarkistaa kierroksen alussa.

Strange World of Theme Bars -baarikierroksella viihdytään, rentoudutaan ja nautitaan juomia kohtuudella.

Kierros sisältää suomenkielisen opastuksen, vierailun valikoiduissa teemabaareissa ja erikoistarjouksia. (Juomat eivät sisälly kierroksen hintaan. Ei ostopakkoa.)

 

Pin It on Pinterest