);

Baarikierros: Now & Then in Helsinki

Kesto:
18-21
Liikkuminen:
Kävely
Tour Type:
Vain tilauksesta
SKU:
TB
Ryhmän koko:
min. 4/ max. 15

22,00 

Hinta: 22 €/ henkilö. Kierros varataan ennakkoon.

Kesto: Noin 3 tuntia.

Osallistujamäärä: Min. 4 henkilöä/ max. 15 henkilöä.

Ota mukaan: Kuvallinen henkilötodistus ja säänmukaiset vaatteet ja jalkineet. Muista, että Helsingissä tuulee melkein aina!

Lähtöpaikka: Lippakioski, Runeberginkatu 43, Töölö

Tämä kierros pidetään suomeksi.

Lähtö:
Tuotetunnus (SKU): TB Osastot: ,

Kuvaus

Kypsyttääkö sama vanha kulmakuppila, mutta et tiedä, minne muualle sitä suuntaisi drinksulle? Tutustu Helsingin baareihin opastetulla baarikierroksella!

Bar Tour. Photo: Alexander Popkov.

Baarikierroksemme tempaa sinut itämaisista tunnelmista avantgardistisiin maailmoihin. Näet yhden illan aikana kirjavan kattauksen erilaisia baareja – hauskoja ja hulluttelevia, värikkäitä ja räväköitä.

Baarit sijaitsevat Helsingin keskustan alueella. Kierros on palasteltu juuri sopivasti niin, ettei suu ehdi kuivua tai vilu iskeä. Oppaan tarinoiden kyytipojaksi tarjolla on erikoistarjouksia iloisille baarihyppelijöille.

Huomaathan, että tälle kävelykierrokselle voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilötodistuksen, jonka opas tarkistaa kierroksen alussa.

Baarikierroksellamme viihdytään, rentoudutaan ja nautitaan juomia kohtuudella.

Kierros sisältää suomenkielisen opastuksen, vierailun valikoiduissa baareissa ja erikoistarjouksia. (Juomat eivät sisälly kierroksen hintaan. Ei ostopakkoa.)

 

Pin It on Pinterest