);
This tour has expired

Metsäfiilistelyretki: Natural Beauty

Kerää 4-10 hengen porukka kasaan ja varaa oma metsäfiilistelyretkesi! Kysy retkiaikoja: info@hopnshaketours.fi, puhelin: 041 757 1202

Hinta: 37 €/ hlö

Sisältää: Suomenkielinen opas, ohjatut harjoitukset ja kahvi/ tee nuotiolla.

Lähtö: n. klo 9.45. Aikatauluun voi tulla muutoksia.

Tarvitset mukaan: Seutulippu meno-paluu (tarkista hinnat ja ostopaikat HSL seutulippu). Vettä ja omat eväät (matkalla ei ole vesipisteitä, juotavaa vettä eikä kahvila- tai ravintolapalveluita). Mukavat ulkoilukengät ja säänmukainen vaatetus. Harjoituksia varten voit ottaa mukaan istuma-alustan ja villasukat.

Osallistujamäärä: Max. 10

Tapaamispaikka: Helsingin päärautatieasema. Saat tarkat ohjeet tapaamispaikasta ilmoittautumisen jälkeen.

Tuotetunnus (SKU): SuFOR Osastot: ,

Kuvaus

Sukella metsään ja tule entistä ehompana takaisin!

Tällä metsäfiilistelyretkellä etsimme elinvoimaisuutta luonnosta. Metsän hyvinvointivaikutukset ovat pitkälle tutkittuja. Jo 10 minuuttia luonnossa laskee verenpainetta ja toinen mokoma nostaa mielialaa.

Metsäfiilistelyretki: hyvinvointia luonnosta

Metsäfiilistelyretki: hyvinvointia luonnosta

 

Matkan aikana teemme tietoiseen läsnäoloon perustuvia erilaisia kävely- ja istumaharjoituksia. Retkellä ei patikoida hikipäässä, vaan uppoudutaan luontokokemukseen, nähdään puut metsältä, kuunnellaan hiljaisuutta ja annetaan kokemusten vaikuttaa omaan kehoon ja mieleen.

Voit osallistua, vaikka et olisi ennen metsässä käynytkään, kunhan jaksat kävellä yhteensä noin 3 kilometriä metsäpolkua ja voit liikkua itsenäisesti julkisissa liikennevälineissä.

Lähtöpisteemme on yksi Helsingin vilkkaimmista paikoista, päärautatieasema. Se on hyvä paikka aloittaa siirtymä pois kiireen ja hälinän keskeltä. Teemme matkaa junalla, bussilla ja kävellen. Saamme havainnoida, miten maisema alkaa hiljalleen vaihtua ja tunnelma rauhoittua. Määränpäässämme etenemme rauhalliseen tahtiin ammentaen luonnonvoimaa sisäämme.

Retken aikana istahdamme juomaan kahvit nuotiotulilla laavulla (emme sytytä nuotiota metsäpalovaroituksen aikana).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäfiilistelyretki: Natural Beauty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Pin It on Pinterest