+358 40 5060840 info@hopnshaketours.fi

Tilaus- ja peruutusehdot

Kävelykierros ostetaan Hop’n Shake Toursilta. Asiakas voi muuttaa tai peruuttaa varauksensa puhelimitse tai sähköpostitse Hop’n Shake Toursille peruutusehtojen mukaisesti.

Jos asiakas peruuttaa tilauksensa viimeistään 24 tuntia ennen kierrosta, maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Jos asiakas peruuttaa tilauksensa myöhemmin kuin 24 tuntia ennen kierrosta, pidätämme puolet (50 %) maksetusta summasta. 12 tuntia tai sen jälkeen perutuista kierroksista maksua ei palauteta.

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaan tulee maksaa varattu kävelykierroksensa ennen tapahtumaa. Asiakkaan tulee sopia peruutuksesta tai muutoksesta edellä mainittujen peruutusehtojen mukaan. Jos asiakas ei kierroksen alkaessa saavu ilmoitetulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan, Hop’n Shake Tours ei palauta maksettua summaa.

Asiakkaan tulee huomioida kierroksen vaatimukset, esimerkiksi käveleminen mukulakivikaduilla. Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että hänellä on vaatetus, joka vastaa säätilaa ja sopii Suomen oloihin. Asiakas ei ole vakuutettu Hop´n Shake Toursin puolesta.

Hop’n Shake Toursin oikeudet muutoksiin

Jos Hop’n Shake Tours ei voi järjestää sovittua kävelykierrosta, asiakkaalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuus valita uusi aika. Jos järjestely ei sovi asiakkaalle, Hop’n Shake Tours on tällöin velvollinen palauttamaan asiakkaan maksaman summan kokonaisuudessaan. Hop’n Shake Tours pidättää oikeuden muutoksiin.

Asiakkaan henkilötiedot

Varausta tai ostoa tehdessään asiakas antaa suostumuksensa siihen, että Hop’n Shake Tours käsittelee hänen henkilötietojaan varausten hallinnoimiseksi. Tietoja ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Hop´n Shake Helsinki Tours
Y-tunnus 2613536-8

Rekisterinpitäjän edustaja

Tanja Eranto
info@hopnshaketours.fi
p. 040 5060840

Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Hop´n Shake Tours kerää, tallentaa ja käsittelee vierailija-asiakkaiden tietoja ostoprosessin ja palvelun toteutumiseksi. Asiakkaalta tarvittavia tietoja ovat nimi, osoite, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja maksutapa. Ostamalla tuotteen Hop´n Shake Toursilta asiakas antaa suostumuksensa näiden tietojen rekisteröimiseen edellä mainittuun tarkoitukseen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja yritys käsittelee. Hänellä on myös oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen oikaisemista, poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Asiakkaamme voi milloin tahansa maksutta pyytää tietoa itseään koskevista tiedoista.

Maksutavat

Hop´n Shake Tours ottaa maksuja vastaan tavallisimmilla verkkopankkimaksutavoilla tai MobilePayllä.