);

Tilaus- ja peruutusehdot

Kävelykierros ostetaan Hop’n Shake Toursin varauskalenterista tai sovitusti Hop´n Shake Toursin kanssa. Asiakas voi muuttaa tai peruuttaa varauksensa puhelimitse tai sähköpostitse Hop’n Shake Toursille peruutusehtojen mukaisesti.

Jos asiakas peruuttaa tilauksensa viimeistään 24 tuntia ennen kierrosta, maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Jos asiakas peruuttaa tilauksensa myöhemmin kuin 24 tuntia ennen kierrosta, pidätämme puolet (50 %) maksetusta summasta. 12 tuntia tai sen jälkeen perutuista kierroksista maksua ei palauteta.

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaan tulee ostaa kävelykierroksensa ennen tapahtumaa. Asiakkaan tulee sopia peruutuksesta tai muutoksesta edellä mainittujen peruutusehtojen mukaan. Jos asiakas ei kierroksen alkaessa saavu ilmoitetulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan, Hop’n Shake Tours ei palauta maksettua summaa.

Asiakkaan tulee huomioida kierroksen vaatimukset, esimerkiksi ikärajat. Asiakkaalla tulee olla riittävä valmius osallistua kävelykierrokselle ja pystyä nousemaan sisään liikennevälineisiin ja ulos itsenäisesti. Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että hänellä on vaatetus, joka vastaa säätilaa ja sopii Suomen oloihin. Asiakas ei ole vakuutettu Hop´n Shake Toursin puolesta.

Hop’n Shake Toursin oikeudet muutoksiin

Jos Hop’n Shake Tours ei voi järjestää sovittua kävelykierrosta, asiakkaalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuus valita uusi aika. Jos järjestely ei sovi asiakkaalle, Hop’n Shake Tours on tällöin velvollinen palauttamaan asiakkaan maksaman summan kokonaisuudessaan. Hop’n Shake Tours pidättää oikeuden muutoksiin.

Asiakkaan henkilötiedot

Varausta tai ostoa tehdessään asiakas antaa suostumuksensa siihen, että Hop’n Shake Tours käsittelee hänen henkilötietojaan varausten hallinnoimiseksi. Tietoja ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Hop´n Shake Helsinki Tours
Y-tunnus 2613536-8

Rekisterinpitäjän edustaja

Tanja Eranto
info@hopnshaketours.fi
p. 041 757 1202

Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Hop´n Shake Tours kerää, tallentaa ja käsittelee vierailija-asiakkaiden tietoja ostoprosessin ja palvelun toteutumiseksi. Asiakkaalta tarvittavia tietoja ovat nimi, osoite, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja maksutapa. Ostamalla tuotteen Hop´n Shake Toursin verkkosivuilta asiakas antaa suostumuksensa näiden tietojen rekisteröimiseen edellä mainittuun tarkoitukseen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja yritys käsittelee. Hänellä on myös oikeus pyytää itseään koskevien tietoja henkilötietojen oikaisemista, poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Asiakkaamme voi milloin tahansa maksutta pyytää tietoa itseään koskevista tiedoista.

Maksutapaehdot/ Bambora PayForm

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme?

Oletko reipasluonteinen tyyppi, joka viihtyy ihmisten parissa? Jos juuri sinä olisit oivallinen kävelykierrostemme opas, ota yhteyttä! Otamme myös vastaan ajatuksia ja ideoita uusista kävelykierroksista.

Pin It on Pinterest

Share This