);

Eräänä tammikuisena iltana baarikierroksemme osui alkuvuoden pahimpaan lumimyräkkään. Mikä onni ja autuus, kun ensimmäisen teemabaarin oven takana odotti värikäs ja lämmin tunnelma!

Teemabaarikierros on kävelykierros, eli paikasta toiseen liikutaan pitkin Helsingin keskustan katuja. Mutta jotta se samalla olisi rempseä ja hauska baarikierros, reitti on suunniteltu niin, että jano tai kylmyys ei pääse pahemmin uhkaamaan. Kierroksen aikana tutustutaan Helsingin baariskenen erikoisuuksiin, eli erilaisin teemoin sisustettuihin ravintoloihin. Kierroksen kohteet vaihtelevat hieman aukioloaikojen ja viikonpäivien ehdoilla. Näkemistä ja kokemista on kyllä jokaisella kiekalla!

Hop´n Shake Helsinki Toursin teemabaarikierroksia on sekä suomeksi että englanniksi. Englanninkielinen kierron on tarkoitettu enemmän ulkomaalaisille matkailijoille, ja sen punaisena lankana on tietenkin Suomi ja suomalainen baarikulttuuri omalla tavallaan.

Ja pitäähän baarikierroksella suutakin kostuttaa ja mahaa täyttää! Monissa kierroksen kohteissa on tarjolla erikoishintaisia tuotteita kävelykierroksemme osallistujille.

Kierrokselle sopii tulla ihan yhtä hyvin yksin kuin porukalla. Juttuseuraa löytyy aivan varmasti, ja oppailtamme eivät hyvät jutut lopu.

Lue nettijuttu Strange World of Theme Bars -kierroksesta: ”Mango-habaneroshotti sopii lumimyräkkään” – Baarikierros Helsingissä heittää Intiasta hevimusapyhättöön.

Helsingin Uutiset 20.1.2018

Juttu ja kuvat: Jussi Vehkasalo

Strange World of Theme Bars baarikierros

Pin It on Pinterest

Share This