);

Suomenkielinen kierros ostettavissa täältäKypsyttääkö sama vanha kulmakuppila, mutta et tiedä, minne muualle sitä suuntaisi drinksulle?

Kävelykierroksemme Strange World of Theme Bars tempaa sinut itämaisista tunnelmista avantgardistisiin maailmoihin. Hyppää mukaan ja koe yhden illan aikana kirjava kattaus teemabaareja – hauskoja ja hulluttelevia, värikkäitä ja räväköitä!

Baarit sijaitsevat Helsingin keskustan alueella, ja kävelyreitille tulee mittaa noin kolme kilometriä. Mutta ei huolta! Kierros on palasteltu juuri sopivasti niin, ettei suu ehdi kuivua tai vilu iskeä. Oppaan tarinoiden kyytipojaksi tarjolla on erikoistarjouksia iloisille baarihyppelijöille.

Huomaathan, että Strange World of Theme Bars -kävelykierrokselle voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilötodistuksen, jonka opas tarkistaa kierroksen alussa.

Pin It on Pinterest

Share This