);

Kävelykierroksen ostaminen

Kävelykierros ostetaan Hop’n Shake Helsinki Toursin varauskalenterista. Asiakas voi muuttaa tai peruuttaa varauksensa puhelimitse tai sähköpostitse Hop’n Shake Helsinki Toursille peruutusehtojen mukaisesti.

Tilauksen peruuttaminen

Jos asiakas peruuttaa tilauksensa viimeistään 24 tuntia ennen kierrosta, maksettu summa palautetaan asiakkaalle. Jos asiakas peruuttaa tilauksensa myöhemmin kuin 24 tuntia ennen kierrosta, pidätämme puolet (50 %) maksetusta summasta. 12 tuntia tai sen jälkeen perutuista kierroksista maksua ei palauteta.

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaan tulee ostaa kävelykierroksensa ennen tapahtumaa. Asiakkaan tulee sopia peruutuksesta tai muutoksesta edellä mainittujen peruutusehtojen mukaan. Jos asiakas ei kierroksen alkaessa saavu ilmoitetulle lähtöpaikalle sovittuun aikaan, Hop’n Shake Helsinki Tours ei palauta maksettua summaa.

Asiakkaan tulee huomioida kierroksen vaatimukset, esimerkiksi ikärajat. Asiakkaalla tulee olla riittävä valmius osallistua kävelykierrokselle ja pystyä nousemaan sisään liikennevälineisiin ja ulos itsenäisesti. Asiakkaan tulee huolehtia siitä, että hänellä on vaatetus, joka vastaa säätilaa ja sopii Suomen oloihin.

Hop’n Shake Helsinki Toursin oikeudet muutoksiin

Jos Hop’n Shake Helsinki Tours ei voi järjestää sovittua kävelykierrosta, asiakkaalle tarjotaan ensisijaisesti mahdollisuus valita uusi aika. Jos järjestely ei sovi asiakkaalle, Hop’n Shake Helsinki Tours on tällöin velvollinen palauttamaan asiakkaan maksaman summan kokonaisuudessaan. Hop’n Shake Helsinki Tours pidättää oikeuden muutoksiin.

Rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä

Hop´n Shake Helsinki Tours
Y-tunnus 2613536-8

Rekisterinpitäjän edustaja
Tanja Eranto
info@hopnshakehelsinki.fi
p. 041 757 1202

Henkilötietojen kerääminen, käsitteleminen ja käyttäminen

Hop´n Shake Helsinki Tours kerää, tallentaa ja käsittelee vierailija-asiakkaiden tietoja ostoprosessin ja palvelun toteutumiseksi. Asiakkaalta tarvittavia tietoja ovat nimi, osoite, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja maksutapa. Ostamalla tuotteen Hop´n Shake Helsinki Toursin verkkosivuilta asiakas antaa suostumuksensa näiden tietojen rekisteröimiseen edellä mainittuun tarkoitukseen.

 Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on aina oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja yritys käsittelee. Hänellä on myös oikeus pyytää itseään koskevien tietoja henkilötietojen oikaisemista, poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Asiakkaamme voi milloin tahansa maksutta pyytää tietoa itseään koskevista tiedoista.

Pin It on Pinterest

Share This